Flatshifter erbjuder växlingssystem som gör att du kan växla både upp och ner utan att använda kopplingen.
Flatshifter växlingsprodukter passar motorcyklar, motorcykel motorförsedda bilar och andra typer av fordon med sekventiella växellådor. Du får tillgång till fullgasväxlingar och mjuka nerväxlingar utan att använda kopplingen. Maximera accelerationen som tävlingsförarna gör med upp till en meter i vinst vid varje växling.
Flatshifter kommer med elektronisk kontrollbox och en kolvstång som ersätter motorcykelns växlingsstag eller monteras in i befintligt växlingsreglage vid bilmontage. Systemet är komplett med instruktion, kablar etc. för snabb och enkel installation.

Vi erbjuder även Flatshifter Max som är ett knappmanövrerat (paddlar finns som tillbehör) växlingssystem som tillsammans med FlatshifterPro bildar ett automatiskt växlingssystem för upp och nerväxling.
Flatshifter produkterna är lämpliga både för gata och bana och gör körningen både roligare och mjukare med stora tidsvinster på banan till ett fördelaktigt pris.

FlatShifter Club
Flatshifter club är den enklaste produkten som erbjuder fullgasväxlingar utan koppling. Med vinster på upp till en meter vid varje växling för en kostnad av en ”slip on” så är det bra performance för pengen.
Pris 5900kr

Flatshifter Pro
Flatshifter Pro har både fullgasväxlingsfunktion och mellangas vid nerväxling vilket gör att du endast behöver använda kopplingen vid start och stopp. Detta system använder vi i vår Megabusa och är nog den enskilt bästa produkt vi har monterat i bilen. Den sparar tid (upp till en meter vid varje växling), kopplingen och växellådan, men den största fördelen är dom mjuka växlingarna. Om man blir tvungen till att växla upp eller ner i en lång kurva så blir det inga ryck i bilen som vid användning av kopplingen.
Pris 10100kr

Flatshifter Expert
Flatshifter Expert har samma funktioner som Pro, men med några extra fördelar. Den har ett mjukare påslag efter växlingen, för att spara på kraftöverföringen och undvika att tappa fästet vid blött/halt underlag.
Pris 11700kr

Home

Flatshifter Max
Flatshifter Max är ett elektrisk växlingssystem som manövreras antingen via knappar eller paddlar (tillbehör). Med hjälp av en kraftig elektrisk solenoid så manövreras växelväljaren för antingen upp eller nerväxling. Inga otympliga luftflaskor behövs. Lämplig för i stort sett all möjlig åkning, oavsett om du är på banan , nöjesåkning  eller har funktionshinder som medför problem att växla.
Pris 7800kr

 

Kontakta oss mer information eller titta in hos. www.flatshifter.com